Plateau de fromages de la fromagerie Terre de fromages
Het gamma
Val-Dieu raclette abdijkaas rond 1,5kg

Meer weten

Al eeuwenlang staan monniken bekend om het maken van uitzonderlijke bieren en kazen. Het recept van de abdijkaas van Val-Dieu komt van de knowhow die in onze Belgische abdijen werd ontwikkeld.

Deze authentieke abdijkaas heeft een uitgesproken, smeltzachte smaak en is ideaal voor raclette. Val-Dieu Raclette heeft een volledig natuurlijke korst die zich geleidelijk ontwikkelt naarmate hij rijpt in de kelder. Dankzij zijn natuurlijke textuur smelt hij perfect tijdens het bakken en laat hij geen vettige sporen achter in de pan.

Rond formaat voor praktisch gebruik op een traditioneel racletteapparaat.

categorie : Onverhitte geperste kaas

Val-Dieu raclette abdijkaas rond 1,5kg

Authentieke Abdijkaas met een kenmerkende, smeltende smaak, ideaal voor gebruik op een traditioneel racletteapparaat.

Smaak

  • Sterkte
  • Smeuïgheid

Melktype

  • Gepasteuriseerde koemelk
  • Herkomst: België

Waar te koop?

Val-Dieu raclette abdijkaas rond wordt verkocht via het groothandelsnetwerk en is verkrijgbaar in kaaswinkels en andere kaasspeciaalzaken.

Gedetailleerde info

Ingrediënten

  • Gepasteuriseerde koemelk
  • Zout
  • Stremsel
  • Fermenten
  • Conserveermiddel: natriumnitraat, natamycine

Allergenen

  • Bevat koemelk

Bijkomende info

  • Deze kaas bevat geen lactose
  • Code EAN : 95411021104024
  • Eenheden / doos: : 2
  • Kaas met vast gewicht

Voedingswaarden

Voor 100g per portie (30g)
Energie (Kj) 1439 432
Energie (Kcal) 347 104
Vetten 29 9
waarvan verzadigde vetzuren 19 6
Voor 100g per portie (30g)
Koolhydraten 0 0
waarvan suikers 0 0
Eiwitten 23 7
Zout 1,6 0,5