

Meer weten
Al eeuwenlang staan monniken bekend om het maken van uitzonderlijke bieren en kazen. Het recept van de abdijkaas van Val-Dieu komt van de knowhow die in onze Belgische abdijen werd ontwikkeld.
Deze authentieke abdijkaas heeft een uitgesproken, smeltzachte smaak en is ideaal voor raclette. Val-Dieu Raclette heeft een volledig natuurlijke korst die zich geleidelijk ontwikkelt naarmate hij rijpt in de kelder. Dankzij zijn natuurlijke textuur smelt hij perfect tijdens het bakken en laat hij geen vettige sporen achter in de pan.
Rond formaat voor praktisch gebruik op een traditioneel racletteapparaat.
categorie : Onverhitte geperste kaas
Val-Dieu raclette abdijkaas rond 1,5kg
Authentieke Abdijkaas met een kenmerkende, smeltende smaak, ideaal voor gebruik op een traditioneel racletteapparaat.
Smaak |
|
Melktype |
|
Waar te koop?
Gedetailleerde info
Ingrediënten |
|
Allergenen |
|
Bijkomende info |
|
Voedingswaarden
Voor 100g | per portie (30g) | |
---|---|---|
Energie (Kj) | 1439 | 432 |
Energie (Kcal) | 347 | 104 |
Vetten | 29 | 9 |
waarvan verzadigde vetzuren | 19 | 6 |
Voor 100g | per portie (30g) | |
---|---|---|
Koolhydraten | 0 | 0 |
waarvan suikers | 0 | 0 |
Eiwitten | 23 | 7 |
Zout | 1,6 | 0,5 |