

Meer weten
Met zijn zeer zoute smaak en prikkelende geur is Brusselse kaas een traditionele kaas met 0% vetstoffen, wat uniek is in de wereld van de gerijpte kazen.
De productie van deze kaas vergt tijd. Om te rijpen heeft Brusselse kaas 8 weken nodig tijdens dewelke hij regelmatig met zout water wordt gewassen en wordt omgedraaid. En dat is nog niet alles, het rijpingsproces zet zich voort in de verpakking.
Leuk om te weten … Omdat niemand hun bedrijf wilde overnemen, hebben de laatste twee Brusselse kaasproducenten onze kaasmakerij gevraagd de productie van deze traditionele kaas over te nemen. Sinds 2008 hebben we de productie van Brusselse kaas verdergezet volgens dezelfde methodes en daar zijn we trots op!
categorie : melkzuur wrongel
De Ster Brusselse kaas 150g
Brusselse kaas, specialiteit 0% vetgehalte.
Smaak |
|
Melktype |
|
Serveren bij |
|
Beloningen |
|
Waar te koop?
Brusselse kaas De Ster 150g is verkrijgbaar in de volgende winkels: Colruyt, Carrefour, Cora, …
Gedetailleerde info
Ingrediënten |
|
Allergenen |
|
Divers |
|
Voedingswaarden
Voor 100g | per portie (30g) | |
---|---|---|
Energie (Kj) | 301 | 90 |
Energie (Kcal) | 71 | 21 |
Vetten | 0 | 0 |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 | 0 |
Voor 100g | per portie (30g) | |
---|---|---|
Koolhydraten | 0,3 | 0,1 |
waarvan suikers | 0 | 0 |
Eiwitten | 17,4 | 5,2 |
Zout | 7,5 | 2,3 |