Meer weten
Het meesterschap van de monniken is al eeuwenlang erkend voor de productie van uitzonderlijke bieren en kazen. De receptuur van deze kaas vloeit voort uit het vakmanschap van onze abdijen. Zijn korst is volledig natuurlijk. Ze ontwikkelt zich geleidelijk tijdens de rijping in kelders met een soepele en zachte textuur als resultaat. De Val-Dieu Abdijkaas is zacht in de mond en heeft een lichte botersmaak. In blokjes of plakjes, de Val-Dieu is geschikt bij aperitief of tijdens een broodmaaltijd. Hij wordt erg door de kinderen gesmaakt.
Het abdijbrood van Val-Dieu is verkrijgbaar in verschillende formaten:
- – Val-Dieu Abdijkaas blok 250g
– Val-Dieu Abdijkaas met sneden 175g
– Val-Dieu Abdijkaas in blokjes 650g
– Val-Dieu Abdijkaas Food Service 400g
– Val-Dieu Abdijkaas sneden zonder korst 1kg
Val-Dieu Abdijkaas is beschikbaar bij uw kaashandelaar. Hij wordt ook in de zelfbedieningafdelingen van supermarkten aangeboden in schijven of aperitiefblokjes.
categorie : Onverhitte geperste kaas
Val-Dieu Abdijkaas met natuurlijke korst 2.5kg
Handmatig verwerkt, deze halfharde kaas met natuurlijke korst zet de traditie van de abdijkazen voort.
Smaak |
|
Melktype |
|
Serveren bij |
|
Waar te koop?
De abdijkaas van Val-Dieu 2,5 kg is voor versnijding verkrijgbaar in uw plaatselijke kaaswinkel en in de volgende winkels: Carrefour, Intermarché, Match, ...
Gedetailleerde info
Ingrediënten |
|
Allergenen |
|
Bijkomende info |
|
Voedingswaarden
Voor 100g | per portie (30g) | |
---|---|---|
Energie (Kj) | 1405 | 422 |
Energie (Kcal) | 338 | 102 |
Vetten | 26 | 8 |
waarvan verzadigde vetzuren | 17 | 5 |
Voor 100g | per portie (30g) | |
---|---|---|
Koolhydraten | 0 | 0 |
waarvan suikers | 0 | 0 |
Eiwitten | 25 | 6 |
Zout | 1,8 | 0,5 |