Meer weten
Al eeuwenlang staan monniken bekend om het maken van uitzonderlijke bieren en kazen. Het recept van de abdijkaas van Val-Dieu is gebaseerd op de knowhow die in onze Belgische abdijen is ontwikkeld.
Deze authentieke abdijkaas heeft een typische en smeltende smaak en is ideaal voor raclette. Val-Dieu Raclette heeft een volledig natuurlijke korst die zich geleidelijk ontwikkelt tijdens de rijping in de kelder. Dankzij zijn natuurlijke textuur smelt het perfect tijdens het koken en laat het geen vette sporen na in de pan.
Gesneden formaat, ideaal voor de foodservice sector.
categorie : Onverhitte geperste kaas
Val-Dieu Abdijkaas Raclette 350 g
Typische Abdijkaas met smeltende textuur, ideaal voor raclette
Smaak |
|
Melktype |
|
Waar te koop?
Le Val-Dieu Raclette 350g is verkrijgbaar voor versnijding in uw kaaswinkel en in de volgende winkels: Colruyt, Delhaize, Carrefour, Intermarché, Intermarché by Mestdagh, Cora, ...
Gedetailleerde info
Ingrediënten |
|
Allergenen |
|
Bijkomende info |
|
Voedingswaarden
Voor 100g | per portie (30g) | |
---|---|---|
Energie (Kj) | 1334 | 400 |
Energie (Kcal) | 322 | 97 |
Vetten | 27,1 | 8,1 |
waarvan verzadigde vetzuren | 17,9 | 5,4 |
Voor 100g | per portie (30g) | |
---|---|---|
Koolhydraten | 0,0 | 0,0 |
waarvan suikers | 0,0 | 0,0 |
Eiwitten | 19,5 | 5,9 |
Zout | 2,5 | 0,5 |