

Meer weten
Al eeuwenlang staan monniken bekend om het maken van uitzonderlijke bieren en kazen. Het recept van de abdijkaas van Val-Dieu is gebaseerd op de knowhow die in onze Belgische abdijen is ontwikkeld.
Zijn soepele en smeuïge pasta en zijn zachte, lichtjes boterachtige smaak zullen zowel jong als oud bekoren. De Val-Dieu in blok kunt u zelf snijden, in reepjes voor bij een lekker sneetje brood of in blokjes voor bij het aperitief.
categorie : Onverhitte geperste kaas
Val-Dieu Abdijkaas blok 250g
Authentieke Abdijkaas met een zachte, lichte botersmaak.
Smaak |
|
Melktype |
|
Serveren bij |
|
Waar te koop?
Gedetailleerde info
Ingrediënten |
|
Allergenen |
|
Bijkomende info |
|
Voedingswaarden
Voor 100g | per portie (30g) | |
---|---|---|
Energie (Kj) | 1445 | 434 |
Energie (Kcal) | 348 | 105 |
Vetten | 28,4 | 8,5 |
waarvan verzadigde vetzuren | 18,7 | 5,6 |
Voor 100g | per portie (30g) | |
---|---|---|
Koolhydraten | 0,0 | 0,0 |
waarvan suikers | 0,0 | 0,0 |
Eiwitten | 23,2 | 7,0 |
Zout | 1,6 | 0,5 |