

Meer weten
Bier en Kaas: een liefdeshuwelijk
Het bier en de abdijkaas zijn het resultaat van een knowhow die we van onze cisterciënzer en trappistenabdijen hebben overgeërfd. Het is een gelukkig huwelijk maar het rijpingsproces blijft een ware uitdaging. De Val Dieu Abdijkaas gerijpt met bier, gebrouwen in de abdij van Val Dieu, werd geboren uit een lang ontwikkelingsproces en vergde enkele fabricagegeheimen.
En gebruiken maar!
In sneden, in blokjes, voor het aperitief maar ook voor een raclette of een croque monsieur, de Val Dieu Abdijkaas gerijpt met bier is er klaar voor!
categorie : Onverhitte geperste kaas
Val-Dieu Abdijkaas met bier 2,5kg
Authentieke Abdijkaas met met biersmaak
Smaak |
|
Melktype |
|
Waar te koop?
Gedetailleerde info
Ingrediënten |
|
Allergenen |
|
Divers |
|
Voedingswaarden
Voor 100g | per portie (30g) | |
---|---|---|
Energie (Kj) | 1439 | 432 |
Energie (Kcal) | 347 | 104 |
Vetten | 28,5 | 8,6 |
waarvan verzadigde vetzuren | 18,8 | 5,6 |
Voor 100g | per portie (30g) | |
---|---|---|
Koolhydraten | 0,0 | 0,0 |
waarvan suikers | 0,0 | 0,0 |
Eiwitten | 22,6 | 6,8 |
Zout | 1,6 | 0,2 |