Les fromagers dans la fromagerie Terre de fromages
De kaasmakerij Terre de fromages

Een groot vakmanschap in het maken van kazen

Fromage de Herve

De kaasmakerij Terre de fromages is niet alleen de belangrijkste kaasproducent van Hervekaas BOB maar ze heeft er ook voor gekozen om haar brede expertise in het kaasmaken te ontwikkelen. Zachte kazen met gewassen korst of schimmelkorst, blauwe of halfharde kazen, als u al die mogelijkheden combineert met verschillende formaten, texturen, op maat rijpingen dan ziet u dat er veel mogelijkheden zijn.

Dankzij haar meesterschap en haar flexibele productie-installaties kan de kaasfabriek een oplossing bieden voor specifieke business-to-business aanvragen.

Of het nu gaat om specifieke kazen, op maat ontwikkelingen, kazen onder distributiemerk, rijping, elke vraag wordt zorgvuldig geanalyseerd..

  • 30 recepten
  • 52 kazen
  • 118 referenties

De kaasmakerij Terre de fromages verwerkt de productie van 25 melkveehouderijen uit het Land van Herve. Elk jaar worden onze kazen door 1 Belgisch gezin op 4 verbruikt..

Terre de fromages verkoopt zijn kazen via een netwerk van gespecialiseerde groothandelaars. Die staan in voor de verdeling van de kazen bij de zuivelhandelaars, speciaalzaken, restaurants...

Onze kazen zijn ook in alle winkels van de Belgische grootdistributie te vinden.
Terre de fromages voert ongeveer 10 % van haar productie uit naar Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Canada...

Al onze investeringen en ons onderzoek op vlak van het kaasmaken worden gebruikt om een grote flexibiliteit te hebben in onze productieketen waardoor we aan onze klanten producten "op maat" kunnen aanbieden.

We beschikken over de expertise van onze meester-kaasmakers die voor elk ontwikkeld product de beste technologie bepalen. Onze dienst Onderzoek en Ontwikkeling staat ten dienste van de distributiemerken!

Onze kaassoortenOns contacteren