Du Herve sur du pain

Nieuws

Onze perfecte bier- en kaascombinaties voor een geslaagd aperitief

04.08.2022 Als uw aperitieven lekker zijn, dan zal uw zomer ook geslaagd zijn. Volg onze tips voor de perfecte combinaties op het terras! 1. Délice des Moines & Val-Dieu Blond Mooie (...)

Recepten: asperges met kaas

17.05.2022 Asperges met kaas, een wat onverwachte combinatie, maar wel een winnende! Wilt u enkele inspirerende receptideeën voor hun bereiding? Wij geven u onze beste tips om ze te combineren! 1. (...)

De grenzen van de Nutri-Score

19.04.2022 A, B, C, D of E! De Nutri-Score is een score die in supermarkten aan voedingsmiddelen wordt toegekend. De Nutri-Score wordt berekend aan de hand van een algoritme dat de (...)

Koken met het hele gezin

07.02.2022 Wat als we in 2022 samen meer tijd in de keuken zouden doorbrengen om de kinderen vertrouwd te maken met het bereiden van maaltijden en nieuwe lekkere rituelen in te (...)

Brunch met Terre de fromages

12.08.2021 Staat zondag ook gelijk met brunch bij jullie? De Brunch, ergens tussen ontbijt en lunch, is ons favoriete moment om zoet en hartig te combineren zonder enig schuldgevoel! Voor een (...)

Hoe minder afval in de keuken

21.06.2021 Om ecologische redenen zijn sommigen de “zero waste”-uitdaging aangegaan. Het is een serieuze uitdaging die uw levensstijl verandert want het gaat erom uw afvalproductie zoveel mogelijk te verminderen. Vandaag geven (...)