Du Herve sur du pain

Nieuws

Horecatel 2025: presentatie van onze kaaswrongel!

13.03.2025 Onze kaasmakerij neemt voor het eerst deel aan de vakbeurs Horecatel, het evenement voor professionals in de Belgische Horeca en gastronomie. Dit evenement, dat elk jaar de belangrijkste spelers uit (...)

Tuto: speciaal Halloween dienblad Kaas

24.10.2024 Kaas of een spreuk! Elke gelegenheid is goed om rond een tafel vol kaas te zitten! Halloween nadert en het is tijd om plezier te hebben en een kaasplateau te (...)

Ons feestmenu 2023

22.12.2023 Heb je erop gewacht? Hier is het dan eindelijk: ons traditionele feestmenu op basis van onze heerlijke kazen 🧀🎄💛 Aperitief: Toast van Chèvre des Moines gegrild met honing en salade (...)

L’Exquis Hervekaas BOB gerijpt met bier is gekroond tot kaas van het jaar

17.11.2023 Ons paradepaardje L’Exquis Hervekaas BOB gerijpt met bier is gekroond tot DE kaas van het jaar op de wedstrijd “Kazen van bij ons 2023-2024”. De wedstrijd, georganiseerd door Apaq-W, bracht (...)

Onze ideeën voor lekkere bijgerechten voor zomerse barbecues 💛

19.07.2023 Eindelijk is het zomer, en wat is er heerlijker dan een barbecue buiten om volop van de zon te genieten? Geen inspiratie meer voor bijgerechten bij je grillades, geen paniek! (...)

Aziatische gerechten combineren met kaas uit onze streken? Uitdaging aanvaard!

12.07.2023 Kim, van het Instagram-account @kim_mixe, heeft een recept bedacht voor loempia’s met Val-Dieu Bouquet des Moines. Een snel en simpel recept voor zomerse aperitieven 😍 Wat heb je nodig voor (...)