Du Herve sur du pain

Nieuws

De grenzen van de Nutri-Score

19.04.2022 A, B, C, D of E! De Nutri-Score is een score die in supermarkten aan voedingsmiddelen wordt toegekend. De Nutri-Score wordt berekend aan de hand van een algoritme dat de (...)

Koken met het hele gezin

07.02.2022 Wat als we in 2022 samen meer tijd in de keuken zouden doorbrengen om de kinderen vertrouwd te maken met het bereiden van maaltijden en nieuwe lekkere rituelen in te (...)

Brunch met Terre de fromages

12.08.2021 Staat zondag ook gelijk met brunch bij jullie? De Brunch, ergens tussen ontbijt en lunch, is ons favoriete moment om zoet en hartig te combineren zonder enig schuldgevoel! Voor een (...)

Hoe minder afval in de keuken

21.06.2021 Om ecologische redenen zijn sommigen de “zero waste”-uitdaging aangegaan. Het is een serieuze uitdaging die uw levensstijl verandert want het gaat erom uw afvalproductie zoveel mogelijk te verminderen. Vandaag geven (...)

Kaas op het menu van sporters

08.03.2021 Als u regelmatig aan sport doet, is een evenwichtige dieet van essentieel belang. We leren u niets bij, u weet ook wel dat wanneer u traint, het lichaam in zijn (...)

Kaas, een alternatieve bron van eiwitten

18.02.2021 Elke dag moet het ideale bord een bron van koolhydraten, vetten en eiwitten bevatten. Steeds meer mensen wensen hun vleesconsumptie te beperken. Het is echter essentieel om deze bron van (...)