Du Herve sur du pain

Nieuws

Onze ideeën voor lekkere bijgerechten voor zomerse barbecues 💛

19.07.2023 Eindelijk is het zomer, en wat is er heerlijker dan een barbecue buiten om volop van de zon te genieten? Geen inspiratie meer voor bijgerechten bij je grillades, geen paniek! (...)

Aziatische gerechten combineren met kaas uit onze streken? Uitdaging aanvaard!

12.07.2023 Kim, van het Instagram-account @kim_mixe, heeft een recept bedacht voor loempia’s met Val-Dieu Bouquet des Moines. Een snel en simpel recept voor zomerse aperitieven 😍 Wat heb je nodig voor (...)

Een zeer Luikse burger met Terre de fromages

07.06.2023 Adrien, van het Instagram-account @mindful.epicurean, heeft een originele burger bedacht die gemakkelijk te maken is met 2 van onze kazen uit Val-Dieu: Bouquet des moines en abdijkaas met sneden 🧀 (...)

Abdijkazen van Val-Dieu

09.05.2023 Van oudsher hebben abdijen een unieke knowhow ontwikkeld op het gebied van bieren en kazen. Het kaasrecept van de Abdij van Val-Dieu komt voort uit deze rijkdom. In de vorige (...)

Onze perfecte bier- en kaascombinaties voor een geslaagd aperitief

04.08.2022 Als uw aperitieven lekker zijn, dan zal uw zomer ook geslaagd zijn. Volg onze tips voor de perfecte combinaties op het terras! 1. Délice des Moines & Val-Dieu Blond Mooie (...)

Recepten: asperges met kaas

17.05.2022 Asperges met kaas, een wat onverwachte combinatie, maar wel een winnende! Wilt u enkele inspirerende receptideeën voor hun bereiding? Wij geven u onze beste tips om ze te combineren! 1. (...)