Du Herve sur du pain

Nieuws

Ons feestmenu 2023

22.12.2023 Heb je erop gewacht? Hier is het dan eindelijk: ons traditionele feestmenu op basis van onze heerlijke kazen 🧀🎄💛 Aperitief: Toast van Chèvre des Moines gegrild met honing en salade (...)

L’Exquis Hervekaas BOB gerijpt met bier is gekroond tot kaas van het jaar

17.11.2023 Ons paradepaardje L’Exquis Hervekaas BOB gerijpt met bier is gekroond tot DE kaas van het jaar op de wedstrijd “Kazen van bij ons 2023-2024”. De wedstrijd, georganiseerd door Apaq-W, bracht (...)

Onze ideeën voor lekkere bijgerechten voor zomerse barbecues 💛

19.07.2023 Eindelijk is het zomer, en wat is er heerlijker dan een barbecue buiten om volop van de zon te genieten? Geen inspiratie meer voor bijgerechten bij je grillades, geen paniek! (...)

Aziatische gerechten combineren met kaas uit onze streken? Uitdaging aanvaard!

12.07.2023 Kim, van het Instagram-account @kim_mixe, heeft een recept bedacht voor loempia’s met Val-Dieu Bouquet des Moines. Een snel en simpel recept voor zomerse aperitieven 😍 Wat heb je nodig voor (...)

Een zeer Luikse burger met Terre de fromages

07.06.2023 Adrien, van het Instagram-account @mindful.epicurean, heeft een originele burger bedacht die gemakkelijk te maken is met 2 van onze kazen uit Val-Dieu: Bouquet des moines en abdijkaas met sneden 🧀 (...)

Abdijkazen van Val-Dieu

09.05.2023 Van oudsher hebben abdijen een unieke knowhow ontwikkeld op het gebied van bieren en kazen. Het kaasrecept van de Abdij van Val-Dieu komt voort uit deze rijkdom. In de vorige (...)