Du Herve sur du pain

Nieuws

Een zeer Luikse burger met Terre de fromages

07.06.2023 Adrien, van het Instagram-account @mindful.epicurean, heeft een originele burger bedacht die gemakkelijk te maken is met 2 van onze kazen uit Val-Dieu: Bouquet des moines en abdijkaas met sneden 🧀 (...)

Abdijkazen van Val-Dieu

09.05.2023 Van oudsher hebben abdijen een unieke knowhow ontwikkeld op het gebied van bieren en kazen. Het kaasrecept van de Abdij van Val-Dieu komt voort uit deze rijkdom. In de vorige (...)

Onze perfecte bier- en kaascombinaties voor een geslaagd aperitief

04.08.2022 Als uw aperitieven lekker zijn, dan zal uw zomer ook geslaagd zijn. Volg onze tips voor de perfecte combinaties op het terras! 1. Délice des Moines & Val-Dieu Blond Mooie (...)

Recepten: asperges met kaas

17.05.2022 Asperges met kaas, een wat onverwachte combinatie, maar wel een winnende! Wilt u enkele inspirerende receptideeën voor hun bereiding? Wij geven u onze beste tips om ze te combineren! 1. (...)

De grenzen van de Nutri-Score

19.04.2022 A, B, C, D of E! De Nutri-Score is een score die in supermarkten aan voedingsmiddelen wordt toegekend. De Nutri-Score wordt berekend aan de hand van een algoritme dat de (...)

Koken met het hele gezin

07.02.2022 Wat als we in 2022 samen meer tijd in de keuken zouden doorbrengen om de kinderen vertrouwd te maken met het bereiden van maaltijden en nieuwe lekkere rituelen in te (...)