Du Herve sur du pain

Nieuws

Brunch met Terre de fromages

12.08.2021 Staat zondag ook gelijk met brunch bij jullie? De Brunch, ergens tussen ontbijt en lunch, is ons favoriete moment om zoet en hartig te combineren zonder enig schuldgevoel! Voor een (...)

Hoe minder afval in de keuken

21.06.2021 Om ecologische redenen zijn sommigen de “zero waste”-uitdaging aangegaan. Het is een serieuze uitdaging die uw levensstijl verandert want het gaat erom uw afvalproductie zoveel mogelijk te verminderen. Vandaag geven (...)

Kaas op het menu van sporters

08.03.2021 Als u regelmatig aan sport doet, is een evenwichtige dieet van essentieel belang. We leren u niets bij, u weet ook wel dat wanneer u traint, het lichaam in zijn (...)

Kaas, een alternatieve bron van eiwitten

18.02.2021 Elke dag moet het ideale bord een bron van koolhydraten, vetten en eiwitten bevatten. Steeds meer mensen wensen hun vleesconsumptie te beperken. Het is echter essentieel om deze bron van (...)

Kaas en honing, zachtheid en delicatesse

01.02.2021 Een ervaring Terre de fromages met @beesapibruxelles op Instagram. Voor de fijnproevers en kenners is deze combinatie niet nieuw. Kaas en honing gaan heel goed samen en zullen uw smaakpapillen (...)

Lokaal aperitieven met Terre de fromages

26.01.2021 Een ervaring Terre de fromages met @lau_alamenthe op Instagram. Dit jaar, meer dan ooit, koken en eten we lokaal! Om het jaar te starten, stelt Laurine een origineel aperitief voor (...)