Nieuws
News
Samosa’s van Val-Dieu delicate kruidaroma’s, gedroogde abrikozen en gerookte spek
30.10.2019
Ingrediënten voor 8 samosa’s: 8 brickvellen 2 Hervekazen Val-Dieu delicate kruidaroma’s 8 tot 10 gedroogde abrikozen 8 sneetjes gerookte spek U kunt dit voorgerecht serveren met een slaatje van veldsla (...)
News
Gegratineerde zoete aardappel met Hervekaas – Een vegetarisch recept
29.10.2019
Ingrediënten voor 4 personen: 1 L’Exquis Herve Remoudou 800 g schoongemaakte zoete aardappelen 200 g gegaarde bulgur 200 g gegaarde kikkererwten 10 spruitjes 20 fijngehakte amandelen 2 eetlepels gedroogde bosbessen (...)
News
Gyoza’s met champignons en Hervekaas
24.10.2019
Ingrediënten (voor ongeveer dertig gyoza’s): 30 gyozavellen 100 g L’Exquis Herve pikant (BOB) 3 grote gedroogde shiitakes 7 witte champignons 20 g doodstrompetten (een handvol) 3 jonge uitjes 1 kleine (...)
News
Pasta met Hervekaas, butternut, hazelnoten en grannyappel
21.10.2019
Ingrediënten voor 4 personen 1 zachte Herve 500 g pasta van het type orecchiette ½ butternut 1 koffielepel Luikse siroop 15 g boter 150 ml room 1 witte ui 1 (...)
News
Conglichioni gevuld met kalfsgehakt, spinazie en zachte Herve
18.10.2019
Ingrediënten voor 4 personen: 500 g conglichioni 500 g kalfsgehakt 450 g verse spinazie 1 gele ui 1 muskaatpompoen 1 zachte Herve 250 ml room Een beetje vers geraspte muskaatnoot (...)
News
5 tips voor de perfecte kaasschotel by Terre de fromages
21.12.2018
1. Kies Belgische kazen. Er zijn honderden kazen van bij ons. Waarom geen kaasschotel met uitsluitend Belgische kazen? Voor een gevarieerde smaakervaring, kunt u voor verscheidene kaassoorten kiezen en die (...)