Du Herve sur du pain

Nieuws

Taboulé van bulgur met Herve, wortelen en rozijnen

14.10.2019 Meng de bulgur, de rozijnen, het komijnpoeder, peper en zout in een grote kom. Voeg kokend water toe tot alles net onder staat en laat 15 min wellen. Haal intussen (...)

Groentevelouté met Herve en gebakken broodkorstjes

14.10.2019 Snij de groenten fijn en doe ze in een kookpot met de geschilde en in stukken gesneden aardappelen. Voeg 1 l water en de bouillonblokjes toe. Breng aan de kook, (...)

Dunne perentaart met Herve en Luikse stroop

18.10.2018 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en neem er het rooster uit. Ontrol het deeg en laat het op het bakpapier liggen. Prik er enkele keren in (...)

Gehaktbrood met Herve en paddenstoelen

18.10.2018 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C. Giet de linzen af, spoel ze goed onder koud, stromend water en doe ze in een grote kom. Voeg het gehakt (...)

Flamiche met Herve, snel klaar en eenvoudig

18.10.2018 Leg de bol pizzadeeg in een met bakpapier beklede taartvorm. Rek het deeg uit door met de vingertoppen van in het midden naar de kant toe te duwen tot het (...)

Pannenkoeken met Herve, appels, hazelnoten en cranberry’s

18.10.2018 Doe de 2 soorten bloem in een grote kom, voeg ruim de helft van de melk toe en klop met de garde tot een glad beslag. Doe er de resterende (...)

Tartiflette met Herve

01.02.2018 Kook de ongeschilde aardappelen gaar volgens de methode naar keuze (water, stoom of microgolfoven), maar zorg dat ze nog wat vast zijn. Verwarm de oven voor op th. 7 – (...)

Saus met Herve, bruin bier en Luikse siroop

01.02.2018 Giet het bier in een grote steelpan, voeg dan de in blokjes gesneden Herve toe. Doe er ook de room bij, de Luikse siroop en het bindmiddel. Breng langzaam aan (...)

Luikse salade met Herve

01.02.2018 Kook de sperziebonen en de ongeschilde aardappelen op uw eigen manier gaar (water, stoom of microgolfoven), maar zorg dat ze beide nog wat vast zijn. Snij de Herve in plakjes. (...)

Makkelijke risotto met Herve en butternut

01.02.2018 Verwarm de oven voor op th°6 – 180°C. Snij de butternut in dikke schijven (schillen is niet nodig) en dan in blokjes. Verspreid ze over de met bakpapier beklede ovenplaat, (...)