Nieuws
News
Gegratineerde penne met paddenstoelen en Hervekaas
09.12.2019
Ingrediënten: 600 g gekookte penne rigate spelt van Soubry (gewicht van gekookte pasta) – of ongeveer 300 g droge pasta 300 g champignons (hier shiitakes en kruisdisteloesterzwammen) 2 kleine witloofstronken (...)
News
Verrines van Hervekaascrème en witloof
13.11.2019
Ingrediënten (voor 2 grote verrines van 8 cm – te vermenigvuldigen) 1 gedroogd eekhoorntjesbrood 100 g Val-Dieu Herve delicate kruidaroma’s 50 ml dikke room 30 % V.G. 50-60 ml volle (...)
News
Toast met peer, Hervekaas, tijm, noten en gedroogde veenbessen
07.11.2019
Voor een tiental toasts 1 zachte Herve 2 Conférence-peren 150 g veenbessen 150 g suiker Een handvol takjes tijm 2 handvol fijngehakte noten Bereiding Verwarm de oven voor op 180 (...)
News
Balletjes van kalfsgehakt gevuld met Hervekaas
05.11.2019
Ingrediënten voor 4 personen Voor de balletjes 600 g kalfsgehakt 1 ei 2 eetlepel gehakte peterselie 1 fijngehakt teentje look 1 Hervekaas 2 eetlepels havervlokken Zout en peper Voor de (...)
News
Samosa’s van Val-Dieu delicate kruidaroma’s, gedroogde abrikozen en gerookte spek
30.10.2019
Ingrediënten voor 8 samosa’s: 8 brickvellen 2 Hervekazen Val-Dieu delicate kruidaroma’s 8 tot 10 gedroogde abrikozen 8 sneetjes gerookte spek U kunt dit voorgerecht serveren met een slaatje van veldsla (...)
News
Gegratineerde zoete aardappel met Hervekaas – Een vegetarisch recept
29.10.2019
Ingrediënten voor 4 personen: 1 L’Exquis Herve Remoudou 800 g schoongemaakte zoete aardappelen 200 g gegaarde bulgur 200 g gegaarde kikkererwten 10 spruitjes 20 fijngehakte amandelen 2 eetlepels gedroogde bosbessen (...)