Du Herve sur du pain

Nieuws

Pasta met Hervekaas, butternut, hazelnoten en grannyappel

21.10.2019 Ingrediënten voor 4 personen 1 zachte Herve 500 g pasta van het type orecchiette ½ butternut 1 koffielepel Luikse siroop 15 g boter 150 ml room 1 witte ui 1 (...)

Conglichioni gevuld met kalfsgehakt, spinazie en zachte Herve

18.10.2019 Ingrediënten voor 4 personen: 500 g conglichioni 500 g kalfsgehakt 450 g verse spinazie 1 gele ui 1 muskaatpompoen 1 zachte Herve 250 ml room Een beetje vers geraspte muskaatnoot (...)

5 tips voor de perfecte kaasschotel by Terre de fromages

21.12.2018 1. Kies Belgische kazen. Er zijn honderden kazen van bij ons. Waarom geen kaasschotel met uitsluitend Belgische kazen? Voor een gevarieerde smaakervaring, kunt u voor verscheidene kaassoorten kiezen en die (...)

De melkketen Margeurite Happy Cow wordt een coöperatieve vennootschap!

08.01.2018 Sinds zaterdag 2 september is de duurzame keten Marguerite Happy Cow een coöperatieve vennootschap geworden en is zij voor het publiek opengesteld. Door consument-coöperatielid te worden (E-aandeel) kunt u de (...)

De Hervekaas BOB is 20 jaar oud

20.09.2016 Afgelopen weekend vierden we de 20ste verjaardag van het verkrijgen van het BOB-label “Beschermde Oorsprongsbenaming” voor de Hervekaas. Tijdens de officiële receptie in het stadhuis van Herve was er een (...)