
Nieuws
News
Wat is een zachte kaas?
11.03.2020
In de grote familie van kazen, vinden we de zachte kazen. Dit is een segment waarvan het verbruik in België jaar na jaar blijft toenemen. Maar wat is een zachte (...)
News
Onze acties voor het milieu
11.02.2020
Wist u het? Bij Terre de fromages geven we veel om het milieu en onze mooie planeet! In 2014 hadden we ons ertoe verbonden om tegen 2020 onze energie-efficiëntie met (...)
News
Hoe bewaart u uw kaas?
09.01.2020
Hoe worden kazen het best bewaard? Dat is nu wel iets waar we dikwijls vragen bij hebben! Hieronder onze tips voor de goede bewaring van kaas in de koelkast: – (...)
News
Hoe uw kaas te pairen?
16.12.2019
Weet u niet altijd wat u best bij kaas serveert? Hier onthullen we onze beste tips! L’Exquis Herve zacht: Kies een jonge lichte wijn die niet zal wedijveren met de (...)
News
Gegratineerde penne met paddenstoelen en Hervekaas
09.12.2019
Ingrediënten: 600 g gekookte penne rigate spelt van Soubry (gewicht van gekookte pasta) – of ongeveer 300 g droge pasta 300 g champignons (hier shiitakes en kruisdisteloesterzwammen) 2 kleine witloofstronken (...)
News
Verrines van Hervekaascrème en witloof
13.11.2019
Ingrediënten (voor 2 grote verrines van 8 cm – te vermenigvuldigen) 1 gedroogd eekhoorntjesbrood 100 g Val-Dieu Herve delicate kruidaroma’s 50 ml dikke room 30 % V.G. 50-60 ml volle (...)