Bak de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag. Snij de Val-Dieu Chèvre des Moines in kleine plakjes.
Snijd de bieten in blokjes en doe ze in een pan met de olijfolie, rozemarijn en suiker. Bak ze op een hoog vuur tot ze karamelliseren. Voeg de azijn toe, roer en haal van het vuur. Breng op smaak.
Rooster tegelijkertijd de sneetjes brood en snij ze doormidden. Verdeel de warme bieten erover, voeg de kaas toe, breng op smaak met peper en bestrooi met de pijnboompitten.
Garneer met de rucola en serveer als voorgerecht of lunch.
Tip: Naargelang het seizoen kunnen de bieten vervangen worden door ontpitte kersen of bosbessen.
Door verder te browsen op deze website aanvaardt u het gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren
Profiteer van onze exclusieve recepten en van de recentste informatie over uw favoriete kazen: schrijf u in op onze nieuwsbrief!
Ik wil de nieuwsbrieven van Terre de fromages ontvangen om te profiteren van de nieuwe recepten en van de recentste informatie van Terre de fromages ; door mij in te schrijven, ga ik er ook mee akkoord dat mijn gegevens gedurende 10 jaar worden bewaard in de databank van Herve Société en ik weet dat ik me altijd kan uitschrijven door te klikken op de uitschrijflink onderaan elke nieuwsbrief.