1 mix van gedroogde vruchten (walnoten, amandelen, cashewnoten)
1 klein sjalot
4 eetlepels ciderazijn
3 eetlepels vloeibare honing
8 eetlepels olijfolie
1 eetlepel grove mosterd
Zout en peper
Bereiding
Bak de spekreepjes in een pan.
Voor de vinaigrette: meng de honing, het ciderazijn en wat zout in een klein bokaal. Voeg er de fijngehakte sjalot, de olie, de mosterd en peper aan toe. Sluit het bokaal af en schud goed.
Leg de salademix of het bord.
Voeg er de in stukjes gesneden appel, de gebakken spekreepjes, de Val-Dieu Délice des Moines en de gedroogde vruchten aan toe.
Besprenkel de salade met de vinaigrette en serveer deze heerlijke, makkelijk te bereiden salade.
Door verder te browsen op deze website aanvaardt u het gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren
Profiteer van onze exclusieve recepten en van de recentste informatie over uw favoriete kazen: schrijf u in op onze nieuwsbrief!
Ik wil de nieuwsbrieven van Terre de fromages ontvangen om te profiteren van de nieuwe recepten en van de recentste informatie van Terre de fromages ; door mij in te schrijven, ga ik er ook mee akkoord dat mijn gegevens gedurende 10 jaar worden bewaard in de databank van Herve Société en ik weet dat ik me altijd kan uitschrijven door te klikken op de uitschrijflink onderaan elke nieuwsbrief.