Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en neem er het rooster uit.
Snij de courgettes in kleine blokjes. Verwarm de olie in een grote braadpan en bak de courgetteblokjes met de gehakte rozemarijn 5 min op middelhoog vuur. Kruid met peper en zout en laat in een vergiet uitlekken.
Snij de Bouquet des Moines in 7 schijfjes. Ontrol het deeg en laat het op het bakpapier liggen. Prik er enkele keren in met een vork, behalve in de rand. Verdeel de courgetteblokjes over het deeg tot op 2 cm van de rand, leg er de schijfjes kaas op en bestrooi met pijnboompitten.
Leg de taart met het bakpapier op het ovenrooster en zet 20 min in de oven.
Werk af met rucola en serveer meteen met een slaatje.
Tip : Dit recept kan ook met kruimeldeeg of heel dun pizzadeeg.
Door verder te browsen op deze website aanvaardt u het gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren
Profiteer van onze exclusieve recepten en van de recentste informatie over uw favoriete kazen: schrijf u in op onze nieuwsbrief!
Ik wil de nieuwsbrieven van Terre de fromages ontvangen om te profiteren van de nieuwe recepten en van de recentste informatie van Terre de fromages ; door mij in te schrijven, ga ik er ook mee akkoord dat mijn gegevens gedurende 10 jaar worden bewaard in de databank van Herve Société en ik weet dat ik me altijd kan uitschrijven door te klikken op de uitschrijflink onderaan elke nieuwsbrief.