Smeer de 6 muffinvormpjes in met gesmolten boter. Ontkorst de boterhammen, smeer ze aan één kant in met de rest van de boter en duw ze in de vormpjes. Zet 10 min in de oven.
Klop intussen de eieren los met de room in een grote kom. Snij de kaas in 6 kleine driehoeken.
Plooi de ham dubbel en leg ze in de vormpjes. Voeg een stuk kaas toe en giet de eierroom voorzichtig in de vormpjes. Zet nog 15 min in de oven.
Neem de cups uit de vormpjes, kruid met peper en bestrooi met bieslook.
Serveer warm als lunchgerecht of bij het ontbijt of een brunch. Geef er een gemengd slaatje bij.
Tip : Gebruik bij voorkeur niet al te vers brood (een dag oud of zelfs langer).
Door verder te browsen op deze website aanvaardt u het gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren
Profiteer van onze exclusieve recepten en van de recentste informatie over uw favoriete kazen: schrijf u in op onze nieuwsbrief!
Ik wil de nieuwsbrieven van Terre de fromages ontvangen om te profiteren van de nieuwe recepten en van de recentste informatie van Terre de fromages ; door mij in te schrijven, ga ik er ook mee akkoord dat mijn gegevens gedurende 10 jaar worden bewaard in de databank van Herve Société en ik weet dat ik me altijd kan uitschrijven door te klikken op de uitschrijflink onderaan elke nieuwsbrief.