Nieuws
News
Inhuldiging van ons nieuwe kaasmakerij-atelier in Herve 🥳
22.09.2025
Donderdag 19 september 2025 zal een mijlpaal blijven in de geschiedenis van Terre de Fromages. Meer dan 320 genodigden – partners, klanten, landbouwers, medewerkers en politieke persoonlijkheden – kwamen samen (...)
News
Hoe minder afval in de keuken
21.09.2025
🌱 Om ecologische redenen proberen steeds meer mensen hun afval in het dagelijks leven te verminderen. Je hoeft je leven daarvoor niet helemaal om te gooien: elk klein gebaar telt (...)
News
Horecatel 2025: presentatie van onze kaaswrongel!
13.03.2025
Onze kaasmakerij neemt voor het eerst deel aan de vakbeurs Horecatel, het evenement voor professionals in de Belgische Horeca en gastronomie. Dit evenement, dat elk jaar de belangrijkste spelers uit (...)
News
Tuto: speciaal Halloween dienblad Kaas
24.10.2024
Kaas of een spreuk! Elke gelegenheid is goed om rond een tafel vol kaas te zitten! Halloween nadert en het is tijd om plezier te hebben en een kaasplateau te (...)
News
Ons feestmenu 2023
22.12.2023
Heb je erop gewacht? Hier is het dan eindelijk: ons traditionele feestmenu op basis van onze heerlijke kazen 🧀🎄💛 Aperitief: Toast van Chèvre des Moines gegrild met honing en salade (...)
News
L’Exquis Hervekaas BOB gerijpt met bier is gekroond tot kaas van het jaar
17.11.2023
Ons paradepaardje L’Exquis Hervekaas BOB gerijpt met bier is gekroond tot DE kaas van het jaar op de wedstrijd “Kazen van bij ons 2023-2024”. De wedstrijd, georganiseerd door Apaq-W, bracht (...)