Du Herve sur du pain

Nieuws

Inhuldiging van ons nieuwe kaasmakerij-atelier in Herve 🥳

22.09.2025 Donderdag 19 september 2025 zal een mijlpaal blijven in de geschiedenis van Terre de Fromages. Meer dan 320 genodigden – partners, klanten, landbouwers, medewerkers en politieke persoonlijkheden – kwamen samen (...)

Hoe minder afval in de keuken

21.09.2025 🌱 Om ecologische redenen proberen steeds meer mensen hun afval in het dagelijks leven te verminderen. Je hoeft je leven daarvoor niet helemaal om te gooien: elk klein gebaar telt (...)

Horecatel 2025: presentatie van onze kaaswrongel!

13.03.2025 Onze kaasmakerij neemt voor het eerst deel aan de vakbeurs Horecatel, het evenement voor professionals in de Belgische Horeca en gastronomie. Dit evenement, dat elk jaar de belangrijkste spelers uit (...)

Tuto: speciaal Halloween dienblad Kaas

24.10.2024 Kaas of een spreuk! Elke gelegenheid is goed om rond een tafel vol kaas te zitten! Halloween nadert en het is tijd om plezier te hebben en een kaasplateau te (...)

Ons feestmenu 2023

22.12.2023 Heb je erop gewacht? Hier is het dan eindelijk: ons traditionele feestmenu op basis van onze heerlijke kazen 🧀🎄💛 Aperitief: Toast van Chèvre des Moines gegrild met honing en salade (...)

L’Exquis Hervekaas BOB gerijpt met bier is gekroond tot kaas van het jaar

17.11.2023 Ons paradepaardje L’Exquis Hervekaas BOB gerijpt met bier is gekroond tot DE kaas van het jaar op de wedstrijd “Kazen van bij ons 2023-2024”. De wedstrijd, georganiseerd door Apaq-W, bracht (...)