Meng de kruidenmix met de olijfolie. Wrijf de kipfilets in met dit mengsel en bak ze aan beide kanten op matig vuur gedurende 10 min.
Mix ¼ van een avocado met het limoensap, de yoghurt, 5 eetlepels koud water, de mayonaise en de gehakte, halve chilipeper. Breng op smaak met peper en zout.
Snij de kerstomaten doormidden, de slakropjes in 4, de avocado’s in plakjes en de rode ui in fijne ringen. Schik alles op een grote schaal of verdeel over borden.
Snij de kipfilets in plakken, leg ze op de kipsalade, voeg de blokjes kaas toe en serveer meteen. Geef er de saus apart bij.
Tip : Je kan de kip vervangen door scampi’s, eveneens te bakken met de kruidenmix.
Door verder te browsen op deze website aanvaardt u het gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren
Profiteer van onze exclusieve recepten en van de recentste informatie over uw favoriete kazen: schrijf u in op onze nieuwsbrief!
Ik wil de nieuwsbrieven van Terre de fromages ontvangen om te profiteren van de nieuwe recepten en van de recentste informatie van Terre de fromages ; door mij in te schrijven, ga ik er ook mee akkoord dat mijn gegevens gedurende 10 jaar worden bewaard in de databank van Herve Société en ik weet dat ik me altijd kan uitschrijven door te klikken op de uitschrijflink onderaan elke nieuwsbrief.