Nieuws
Kipsalade tex-mex met Val-Dieu
22.10.2018
Meng de kruidenmix met de olijfolie. Wrijf de kipfilets in met dit mengsel en bak ze aan beide kanten op matig vuur gedurende 10 min. Mix ¼ van een avocado (...)
Prikkers van aardappelen en ham met Val-Dieu
22.10.2018
Gaar de ongeschilde aardappelen op je eigen manier (microgolfoven, stomen, kokend water). Laat 5 min afkoelen. Snij de sneden kaas in 4. Snij de aardappelen in 2 en kruid met (...)
Croque met kip, kweeperenpasta en Val-Dieu
22.10.2018
Besmeer een boterham met heel weinig boter, draai om en besmeer met kweeperenpasta. Verdeel er de in stukjes gesneden kip over zodat de hele boterham bedekt is. Kruid lichtjes met (...)
Buddha bowl van de Abdij
22.10.2018
Kook de quinoa gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel onder koud water. Leg intussen het ei in een andere steelpan met kokend water, reken 6 (...)